Inici » Àgora » El COEAC visita l’alumnat de 1r de batxillerat de l’Escola Maristes Montserrat a Lleida

El COEAC visita l’alumnat de 1r de batxillerat de l’Escola Maristes Montserrat a Lleida

El COEAC visita l’alumnat de 1r de batxillerat de l’Escola Maristes Montserrat a Lleida

El passat dijous 2 de juny, la representant d’estudiants preassociats a la Junta del Col·legi Helena Camats va fer una presentació a l’escola Maristes Montserrat de Lleida, sobre la professió de l’enginyeria agronòmica i el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

La sessió estava dirigida a l’alumnat de 1r de batxillerat de l’escola, que va mostrar molt d’interès i curiositat per la presentació. Ha estat una bona oportunitat per explicar la nostra professió als estudiants que fan la selectivitat l’any vinent i han d’escollir què estudiaran després. També ens ha permès saber quins dubtes i inquietuds se’ls generen a alguns dels més joves quan descobreixen què és l’enginyeria agronòmica.

Estar en contacte amb les escoles i instituts és un dels objectius de la Junta de Govern, per intentar arribar a les futures generacions i donar-los a conèixer la nostra professió, que sovint no saben que existeix. El fet que sigui l’Helena Camats, que és actualment estudiant del Màster en Enginyeria Agronòmica, ens permet transmetre als estudiants que apostem per les generacions d’enginyers i enginyeres agrònomes més joves.

 

Share This Post