Inici » Àgora » El Col·legi participa a la Fira UdL Treball amb dues sessions per a estudiants

El Col·legi participa a la Fira UdL Treball amb dues sessions per a estudiants

El Col·legi participa a la Fira UdL Treball amb dues sessions per a estudiants

Els passats dimarts 9 i dimecres 10 de març, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya va participar, com cada any, a la Fira UdL Treball, amb sessions dirigides als estudiants de la universitat que vulguessin informar-se sobre la professió d’Enginyer/a Agrònom/a  i/o els avantatges i serveis de ser col·legiat/da o soci/a.

En aquesta ocasió, els ponents dels actes eren la Secretària Tècnica del Col·legi Maria Jesus Ortiz i el Delegat del Col·legi a Lleida Domenec Vila. Primer van demanar als i les estudiants que es presentessin mínimament i, posteriorment, van explicar en què consisteix la professió d’Enginyer/a Agrònom/a d’una manera detallada, i les funcions que fa el Col·legi per a les persones col·legiades i sòcies.

       

Els i les estudiants de l’Escolta Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) que van assistir a les sessions online ens van poder traslladar els dubtes que tenien sobre el funcionament del Col·legi i la relació entre col·legiats i col·legiades. En acabar les sessions, ens van confirmar que s’havien complert les expectatives que tenien, molt agraïts.

           

 

Share This Post