Article: “Farm to fork ¿Qué aporta la puesta en marcha de esta estrategia? De la granja y el campo a la mesa”
Autor de l’article: Fernando Ortega Mediero.
Revista: ARAL
El Green Deal ha suposat per als països de la UE una revolució silenciosa en molts aspectes, segurament érem pocs els que intuíem que s’estava quallant un moviment que amb tota probabilitat actuaria en molts àmbits que en un principi era difícil de suposar.
L’alimentació o millor dit l’agroalimentació no ha estat ni romandrà aliena al Green Deal, en el nostre cas la UE ha preferit particularitzar i orientar el seu enfocament a la denominada “FARM TO FORK” on s’estableix una veritable estratègia d’acció per apropar el nostre sector de forma real i evident a la SOSTENIBILITAT.
En definitiva, com definir i establir el nostre sistema alimentari, principalment basat en pràctiques de tipus econòmic per a què sigui compatible amb l’entorn natural de forma que es redueixi i es recondueixi aquesta titànica lluita entre la part ECONÒMICA vs MEDI AMBIENT.