Inici » Àgora » Nova actualització Guia professional de tramitació de l’autoconsum

Nova actualització Guia professional de tramitació de l’autoconsum

Nova actualització Guia professional de tramitació de l’autoconsum

Autors: Departament Solar de l’ IDAE I Grup de Treball d’ Autoconsum d’ENERAGEN

En aquesta Guia es descriuen els passos necessaris per a la tramitació d’instal·lacions de generació elèctrica en autoconsum de qualsevol de les modalitats previstes en la normativa, tant per a instal·lacions d’autoconsum individual, com per a instal·lacions en autoconsum col·lectiu. Està dirigida al públic en general, però més específicament a les empreses instal·ladores de sistemes d’autoconsum.

Actualitzada gener 2023. Es publica una nova actualització de la Guia Professional de Tramitació de l’Autoconsum, en la qual es reflecteixen les darreres novetats normatives aplicables a l’autoconsum introduïdes el desembre passat pel Reial decret llei 20/2022, de 27 de desembre, de mesures de resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la Guerra d’Ucraïna i de suport a la reconstrucció de l’illa de La Palma i altres situacions de vulnerabilitat.

En aquesta Guia es descriuen els passos necessaris per a la tramitació d’instal·lacions de generació elèctrica en autoconsum de qualsevol de les modalitats previstes a la normativa, tant per a instal·lacions d’autoconsum individual, com per a instal·lacions en autoconsum col·lectiu. Està adreçada al públic en general, però més específicament a les empreses instal·ladores de sistemes d’autoconsum.

S’incorporen també els darrers procediments administratius posats en marxa per les comunitats autònomes per autoritzar i legalitzar les instal·lacions d’autoconsum, gràcies a la col·laboració d’EnerAgen i de les comunitats autònomes.

Documentació relacionada

 

Font: IDAE

   

Share This Post