Inici » Àgora » Jornades Tècniques Projecte Verd de Proximitat Barcelona, a la seu del COEAC

Jornades Tècniques Projecte Verd de Proximitat Barcelona, a la seu del COEAC

Jornades Tècniques Projecte Verd de Proximitat Barcelona, a la seu del COEAC

El col·legi dona suport al Projecte Verd de Proximitat BCN, que té com a principal objectiu la definició d’un pla per al monitoratge i avaluació dels impactes de les cobertes i façanes verdes a Barcelona.

En el marc d’aquest projecte, els dies 5 i 6 d’octubre s’han organitzat unes jornades tècniques que han comptat amb la presència de tres experts internacionals sobre la integració de la vegetació en edificis, que han compartit les seves experiències. També s’ha presentat el projecte i els seus principals resultats. I, finalment, les jornades contemplaven la visita a algunes de les cobertes i façanes en les quals s’han implementat les estratègies de recerca del projecte.

La inauguració i presentació d’aquestes jornades ha tingut lloc aquest dijous al matí a la seu del COEAC a Barcelona. Una seixantena de persones han assistit a la presentació del projecte, a càrrec del company Gabriel Pérez. La valoració ha estat molt positiva, i després d’unes hores de presentació del projecte i dels resultats d’aquest, les persones assistents han començat les visites a les cobertes.

   

   

Share This Post