Inici » Àgora » José Antonio Martínez Casasnovas rep el V Premi Gent per Canviar el Món

José Antonio Martínez Casasnovas rep el V Premi Gent per Canviar el Món

José Antonio Martínez Casasnovas rep el V Premi Gent per Canviar el Món

El COEAC entrega el V Premi Gent per Canviar el Món al catedràtic J.A. Martínez Casasnovas

El passat divendres 16 de desembre, a Barcelona, va tenir lloc l’acte de Premis i Distincions 2022 del COEAC, en el marc de la seva Junta/Assemblea General. Entre els diferents guardons, es va fer l’entrega del V Premi Gent per Canviar el Món.

Gent per Canviar el Món és una distinció que valora el treball i la trajectòria de persones que destaquen per esforçar-se a generar canvis que millorin el dia a dia de les persones i el medi ambient. Enguany, la persona guardonada amb aquest premi ha estat l’enginyer agrònom José Antonio Martínez Casasnovas, per la seva contribució a la recerca i desenvolupament de l’agricultura de precisió.

José Antonio Martínez Casasnovas és enginyer agrònom, catedràtic de la UdL, membre del Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió (GRAP) i professor d’agricultura de precisió a l’ETSEA, entre d’altres, i ha estat un dels pioners i impulsors d’aquesta temàtica. Va recollir el guardó de mans del company i amic Fran Garcia Ruiz, vocal de Barcelona i president de la Comissió Agricultura 4.0 del COEAC. En el seu discurs, va explicar com es va introduir en aquesta temàtica, aleshores molt desconeguda, i va agrair al Col·legi la distinció.

Enhorabona, José Antonio, per aquest merescut reconeixement!

Fotografies de l’acte de lliurament del Premi

   

Ressò als mitjans de comunicació

Notícies relacionades   

      

Share This Post