Inici » Àgora » El III Premi Alimentem el Món és per “APPAT. Alimentació de proximitat per a tothom”

El III Premi Alimentem el Món és per “APPAT. Alimentació de proximitat per a tothom”

El III Premi Alimentem el Món és per “APPAT. Alimentació de proximitat per a tothom”

III Premi Alimentem el Món

El passat divendres 16 de desembre, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), en el marc de la Junta/Assemblea General, va comunicar i va fer entrega del tercer premi Alimentem el Món, que organitza amb el patrocini de Caixa d’Enginyers. L’objectiu d’aquest premi és fomentar la sostenibilitat en tots els àmbits, mediambiental, econòmic i social, i alhora reconèixer l’esforç per assolir un model de producció alimentària més eficient i per contribuir a fer front als nous reptes del sector agroalimentari.

En aquesta tercera edició del Premi Alimentem el Món, el Jurat ha concedit el guardó a “APPAT. Alimentació de proximitat per a tothom”, un projecte creat per l’associació L’etnogràfica, per la seva vessant més social, ja que promou la producció de proximitat d’aliments d’arreu del món, per tal que els nouvinguts en puguin disposar d’una manera més sostenible. I també per visibilitzar la gran diversitat de cultures alimentàries que hi ha i la importància de l’origen en l’alimentació.

El vocal d’afers exteriors del COEAC, Carlos Estaran, i el director de Banca Institucional de Catalunya i Balears del Grup Caixa d’Enginyers, Eduard Barcons, van entregar el premi a Marta Ruiz Pascua, sòcia de L’etnogràfica i impulsora del projecte.

Posteriorment, la guardonada va fer un breu discurs d’agraïment, en el qual va donar les gràcies tant al COEAC com a Caixa d’Enginyers pel Premi i va aprofitar per destacar la tasca social que fan des de l’associació L’Etnogràfica per fer d’aquest món un lloc més igualitari per a tothom.

Fotografies de l’acte d’entrega del Premi

Notícies relacionades

   

Share This Post