Inici » Àgora » La degana visita l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica

La degana visita l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica

La degana visita l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica

Un dels objectius del Col·legi és mantenir un contacte estret amb les Universitats que imparteixen el Màster d’Enginyeria Agronòmica, i tenir ocasions per relacionar-se amb els alumnes que cursen aquesta titulació, per a copsar les seves inquietuds.

Així, un any més, el dia 18 de maig, la degana Conxita Villar va fer una sessió al Màster Interuniversitari d’Enginyeria Agronòmica (MENAG), en la qual va parlar sobre la importància de la responsabilitat social corporativa; a continuació va presentar la professió de l’enginyeria agronòmica així com les sortides professionals que té, i va explicar a l’estudiantat com funciona i quins avantatges té formar part del Col·legi. A més, va destacar la importància dels ODS i va explicar les principals actuacions que el Col·legi duu a terme per a promocionar la professió.

El coordinador del màster, el company Jordi Voltas, també estava present a la sessió i va agraïr tant al Col·legi com a la degana la visita. Els estudiants van poder resoldre els dubtes que tenien i van restar interessats en tot moment per tot el que la degana els explicava.

En aquesta línia, el Col·legi utilitza també altres vies per obrir les portes als estudiants d’enginyeria agronòmica. Cada any, des de fa 4 edicions, el COEAC, amb el patrocini de l’IRTA, convoca el Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Agronòmica, un guardó que vol reconèixer el talent i l’esforç dels nous enginyers i enginyeres agrònomes, així com impulsar el seu creixement professional. El premi consta d’una dotació econòmica, a més d’un any de col·legiació gratuïta per a tots els participants.

 

Share This Post