Inici » Àgora » Nou dossier tècnic: “Bioseguretat en explotacions porcines”

Nou dossier tècnic: “Bioseguretat en explotacions porcines”

Nou dossier tècnic: “Bioseguretat en explotacions porcines”

DT núm. 98: “ Bioseguretat en explotacions porcines”

S’ha publicat un nou monogràfic a la pàgina web de RuralCat per tal de tractar la importància de la bioseguretat en les explotacions productores de porc, en el qual s’especifiquen les normatives i accions que s’estan posant en pràctica des de el DARP.

La bioseguretat és fonamental per tal d’evitar la inserció d’agents patògens a les granges. Degut a les greus amenaces que pateix com és el cas del risc d’entrada de febre porcina, la febre aftosa o la malaltia d’Aujesky, el DARP està treballant intensament per garantir la bioseguretat a les explotacions porcines del territori català.

És per això que es fa públic aquest  Dossier Tècnic al qual es fa incidència en la necessitat de mantenir nivells elevats de bioseguretat, i vol proporcionar una estratègia per a l’increment d’aquesta.

Us deixem  més abaix l’enllaç a n’aquest Dossier núm. 98, i als Dossiers Tècnics anteriors.

Aquest Dossier Tècnic vol fer palesa la importància per al sector porcí de mantenir les nostres explotacions amb nivells elevats de bioseguretat i, en segon lloc, proporcionar eines per a la millora. Finalment, es vol donar conèixer les actuacions que està duent a terme el Departament, i també les novetats normatives en aquesta matèria.

Font: RuralCat

Share This Post