Inici » Àgora » S’obre la primera fase del procés d’elaboració de l’Agenda urbana de Catalunya

S’obre la primera fase del procés d’elaboració de l’Agenda urbana de Catalunya

S’obre la primera fase del procés d’elaboració de l’Agenda urbana de Catalunya

Participa a la diagnosi dels principals reptes que ha d’afrontar l’Agenda Urbana de Catalunya

S’obre la primera fase del procés d’elaboració de l’Agenda urbana de Catalunya: la diagnosi de la situació actual, principals oportunitats i reptes vinculats a la concentració urbana.

Ja que és un tema clau i per tal de facilitar la major participació possible es combina la participació en línia amb la presencial.

Participació presencial

Al web de l’Agenda et podràs inscriure per anar a les sessions.

Hi haurà 6 sessions de treball, amb tres blocs temàtics cadascun. Pots triar participar a tota la sessió, a un bloc o a dos. L’aforament estarà limitat a 100 persones per bloc.

La primera de les sessions de treball serà sobre processos metabòl.lics (cicle de l’aigua, econòmica circular i energia sostenible)i es celebrarà el 6 de juny a l’Hospitalet de Llobregat. Més informació

Participació en línia

Podràs participar omplint els formularis temàtics. A l’espai on line de l’Agenda Urbana trobaràs la documentació per emmarcar l’àmbit de les aportacions que pots fer. Només serà necessari que et donis d’alta a la plataforma de participació.

I després de la participació, què?

Les aportacions que es facin, tant presencialment com en línia, s’incorporaran a la proposta de diagnosi i formaran part del contingut de l’Agenda urbana de Catalunya. Serà el punt de partida per als grups de treball que es constituiran dins de l’Assemblea Urbana de Catalunya. En el cas de no incorporar-s’hi alguna aportació, es farà de manera justificada.

En una segona fase del procés d’elaboració de l’Agenda, prevista per a mitjans de l’any 2020, el debat es centrarà en les mesures per implementar a l’Agenda, que es concretaran en els plans d’acció.

Share This Post