Inici » Àgora » Presents al Fòrum Bioenginy organitzat pels estudiants de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB)

Presents al Fòrum Bioenginy organitzat pels estudiants de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB)

Presents al Fòrum Bioenginy organitzat pels estudiants de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB)

Com cada any el Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms participem al Fòrum BioEnginy de la EEABB de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Els estudiants de l’EEABB han organitzat la 7a edició del Fòrum BioEnginy per fomentar el contacte entre els futurs professionals i les empreses vinculades. Així doncs, el Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ens hi hem sumat per a explicar en què consisteix el nostre col·lectiu, els valors i serveis que aporta i resoldre totes les qüestions i inquietuds que tinguin els alumnes.

L’EEABB imparteix des de fa dos anys, en col·laboració amb altres universitats, el Màster en Enginyeria  Agronòmica (MENAG) que habilita per a la professió d’enginyer agrònom.

El Fòrum ha tingut lloc entre el 26 d’abril i el 29 d’abril de manera telemàtica. El contacte de les oficines tècniques del Col·legi ha estat a disposició dels estudiants al llibre recull d’empreses i associacions participants al Fòrum que va enviar la organització de l’esdeveniment. Així mateix, hem programat una xerrada en línia el dia 27 d’abril per a presentar la professió d’Enginyer Agrònom i poder trobar-nos amb els alumnes personalment per atendre les seves preguntes. La secretaria tècnica Maria Jesus Ortiz també ha participat a l’acte en línia d’inaguració, 26 d’abril.

Una oportunitat per a que els alumnes coneguin l’ampli ventall de sortides professionals dels estudis d’enginyeria agronòmica i la possibilitats que hi ha per a créixer professionalment sabent que podem comptar sempre amb el Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms.

Enllaços relacionats

Share This Post