Inici » Àgora » Primera reunió del Grup de treball pel futur de la professió dels @Eng_Agronoms

Primera reunió del Grup de treball pel futur de la professió dels @Eng_Agronoms

Primera reunió del Grup de treball pel futur de la professió dels @Eng_Agronoms

El dia 20 de maig de 2020 va tenir lloc la primera reunió (online) del Grup de treball pel futur de la professió dels enginyers agrònoms

Antecedents

La Comissió de Funcionament Integral del Consell General, de la que n’és la coordinadora la degana Silvia Burés, va decidir crear una nova Comissió per l’Estudi del Futur de la Formació Acadèmica i la Professió d’Enginyer Agrònom.

Per desevolupar aquest tema en el nostre Col·legi, es va crear un grup de treball amb la participació de les persones col·legiades que van decidir apuntar-se. Per la seva posta en marxa, es va enviar un escrit als participants amb unes quantes dades i reflexions, així com unes preguntes que cada participant anava contestant, amb la idea de fer un primer recull d’impressions.

Un debat molt interessant i molt enriquidor!

El dia 20 de maig va tenir la primera reunio del grup de treball amb l’objectiu de fer una posada en comú de les respostes a les qüestions platejades feia uns mesos.

En general la valoració de la iniciativa és molt possitiva, ja que és una oportunitat per intrecanviar opinions i conèixer altres realitats i enfocaments.

Es va generar un debat molt interessant i enriquidor al voltant del nostre futur, tant el de la professió com el del Col·legi, es va parlar dels joves, les titulacions, la necessitat de la formació contínua, les noves tecnologies, el coneixement, les compentencies, l’ampli ventall de sortides professionals, el col·lectiu, la col·laboració amb altres Institucions, els serveis, etc…

Tots som @Eng_Agronoms

Som multidisciplinars i la nostra diversitat és la nostra essència.

Gràcies a totes i tots! Seguim

Share This Post