Un dels objectius més importants del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya és promoure i donar a conèixer la nostre professió, l’Enginyeria Agrònomica.
Durant el 2021 hem dut a terme diferents accions per a poder promocionar la professió.
Hem generat un total de 97 impactes, amb 29 entrevistes en diferents mitjans de comunicació, 8 notes de premsa i 5 articles d’opinió.
A continuació, podeu trobar el recull del 2021.
Notes de premsa i articles d’opinió
- Els Enginyers Agrònoms podran teledetectar la floració dels ametllers de de la termosfera amb nano-satèl·lits
- El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya s’alia amb l’IRTA per promoure la transferència tecnològica en el sector agroalimentari
- El Col·legi d’Enginyers Agrònoms debat sobre l’ús eficient de l’aigua en l’agricultura i la motivació com actitud positiva davant els moments incerts
- El COEAC premia al talent de les noves generacions d’Enginyers Agrònoms amb el IV Premi millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica de la UdL
- El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya insta a modernitzar les instal·lacions de regadiu per tal de fer-les més eficients.
- No ens podem permetre perdre el sòl. Tribuna d’opinió de Rosa Maria Poch
- Encontrar el equilibrio entre avanzar y racionalizar. Tribuna d’opinió per FuturENVIRO
- El COEAC i CUNIPIC defensen el món rural a Barcelona
- L’agricultura sostenible en risc davant la falta d’enginyers agrònoms.
- A la recerca d’una alimentació sostenible. Tribuna d’opinió Mercè Raventós.
- Enginyer agrònom, professió essencial en la gestió del sector agroalimentari. Article de Fernando Ortega
- 50 anys del Premi del Llibre Agrari. Article de Carles Estaran
- Crida als Enginyers Agrònoms per a col·laborar amb els Bancs d’Aliments
Entrevistes
Els mitjans de comunicació que han fet ressó de les notes de premsa han estat:
Temes amb més repercussió i més tractats pels mitjans