El Col·legi va participar a la reunió de presentació del projecte del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya com a membre de la Comissió de la Cadena Agroalimentària del Consell Català d’Alimentació
Ahir, dijous 3 d’octubre, va tenir lloc a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans una trobada de les comissions que formen el Consell Català de l’Alimentació, presidida per la consellera Teresa Jordà. Amb aquesta primera reunió es va iniciar el procés d’elaboració del Pla Estratègic de l’Alimentació a Catalunya 2020-2025, que servirà com a full de ruta per establir un Pacte Nacional d’Alimentació.
La consellera, Teresa Jordà, va dir que s’han d’incloure totes les complicitats necessàries amb la societat, els agents econòmics i l’Administració, per tal d’arribar a un acord que abordi el Pacte Nacional d’Alimentació. A les comissions, de les que forma part el Col·legi, va demanar que actuïn com a representants i duguin a terme “una tasca d’altaveu de les inquietuds dels representats”
Les comissions formades per, Administració, el sector, la ciutadania i el món associatius, organitzen en 4 eixos de treball:
- Comissió de la Cadena Agroalimentària.
- Comissió de Competitivitat i Internacionalització Alimentàries.
- Comissió de Gastronomia i Territori.
- Comissió de Malbaratament i Sostenibilitat.