Inici » Àgora » Ens reunim amb la Directora de l’Escola Politècnica de Girona, Maria Àngels Pelach

Ens reunim amb la Directora de l’Escola Politècnica de Girona, Maria Àngels Pelach

Ens reunim amb la Directora de l’Escola Politècnica de Girona, Maria Àngels Pelach

L’Escola Politècnica Superior (EPS) és el centre de la tecnologia, l’enginyeria i l’arquitectura de la Universitat de Girona (UdG), un dels centres que participa en el Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica (MENAG). Seguint en contacte amb les diverses Universitats del territori, la degana Conxita Villar, el delegat de Girona, Josep Maria Vallès i la secretaria tècnica Maria Jesus Ortiz s’han reunit en línia amb la Directora de l’EPS de la UdG, Maria Àngels Pelach.

La trobada ha servit per presentar a la nova Junta de Govern i conèixer les accions i iniciatives que estan duent a terme ambdues institucions. D’altra banda, s’ha coincidit en la necessitat  de fomentar la vocació de titulacions tècniques, com l’enginyeria agronòmica, una opció amb molt futur. En aquest sentit, s’ha aprofitat per comentar la celebració del pròxim Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms que tindrà lloc al 2022 i que serà una oportunitat per a promoure la professió.

En general, ha estat una sessió molt positiva en la qual ambdues entitats s’han posat a disposició per col·laborar i establir sinèrgies que fomentin la formació i els estudis d’enginyeria agronòmica.

Share This Post