Inici » Àgora » Nova eina de seguiment dels preus dels aliments al llarg de la cadena de subministrament

Nova eina de seguiment dels preus dels aliments al llarg de la cadena de subministrament

Nova eina de seguiment dels preus dels aliments al llarg de la cadena de subministrament

De la granja a la taula, els preus dels aliments es desenvolupen al llarg de la cadena de subministrament d’aliments, involucrant als agricultors, la indústria de processament i els minoristes.

Eurostat ha posat en marxa una nova eina de seguiment dels preus dels aliments que permet visualitzar el desenvolupament dels preus agrícoles, els preus d'importació i els preus al productor i al consum, desglossats per categories de productes i / o països. 

Eurostat ha posat en marxa una nova eina de seguiment dels preus dels aliments que permet visualitzar el desenvolupament dels preus agrícoles, els preus d'importació i els preus al productor i al consum, desglossats per categories de productes i / o països. L'eina mostra fins a quin punt els augments i disminucions dels preus es transmeten des d'una etapa de la cadena de subministrament a la següent, quin impacte tenen i amb quina rapidesa.

Com a part d'una sèrie d'estadístiques experimentals – estadístiques en una fase d'investigació i desenvolupament – l'eina millora la transparència de l'evolució dels preus dels aliments en les diferents etapes de la producció.

Aquesta nova eina es troba disponible en 23 idiomes.

L'eina es pot consultar en el següent enllaç 

Font: https://ec.europa.eu/info/news

Informació relacionada

Share This Post