Inici » Àgora » NECESSITES INCORPORAR NOUS PROFESSIONALS A LA TEVA EMPRESA?

NECESSITES INCORPORAR NOUS PROFESSIONALS A LA TEVA EMPRESA?

NECESSITES INCORPORAR NOUS PROFESSIONALS A LA TEVA EMPRESA?

Envia’ns ofertes de feina dirigides als estudiants d’enginyeria agrònomica per a promocionar-les a la Fira UdL Treball

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, com cada any, participa en la Fira de Treball de la UdL, un punt de trobada entre estudiants, empreses i institucions organitzat per la Universitat de Lleida que aquest any tindrà lloc telemàticament els dies 9 i 10 de març. 

Aquest any volem oferir el nostre espai a la Fira virtual per als col·legiats/des que necessitin incorporar nous professionals a les seves empreses.

COM POTS PUBLICAR LA TEVA OFERTA?

  1. Descarrega el formulari clicant aquí.
  2. Envia’ns el document emplenat amb les dades del perfil professional que requeriu a agronoms@agronoms.cat, abans del 24 de febrer. 
  3. Publicarem la oferta, un cop validada, al perfil del Col·legi de la Plataforma de la UdL Treball.
  4. Recollirem els CVs que en enviin els alumnes i us els farem arribar.
  5. Si ho sol·liciteu, concertarem una entrevista virtual entre les persones de contacte de l’empresa i els estudiants que ens indiqueu, els dies 9 i 10 de març per la tarda. 

Què és La Fira del Treball de la UdL?

  • Per a l’estudiant, UdLTreball és la forma de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre l’ocupabilitat i aprendre, mitjançant lesactivitats que s’hi faran, la millor manera de promocionar-se en el seu perfil laboral.
  • Per a l’empresa, UdLTreball és la forma de donar-se a conèixer i mostrar-se com una opció real de futur professional, així com de tenir contacte directe amb les opcions de treball en comú i formació contínua que li ofereix la Universitat de Lleida.

Com participa el Col·legi a la Fira?

  • Participem oferint informació  documental del nostre col·legi als estudiants d’Enginyeria Agronòmica, què és el COEAC, quins beneficis té el ser col·legiat o associat del nostre col·legi, avantatges, com accedir a les ofertes de treball, etc.
  • Participem amb una presentació corporativa virtual, amb la participació de Domènec Vila, delegat de Lleida del COEAC. En la qual s’interactuarà amb els estudiants que ho desitgin.
  • Participació de diferents empreses d’Enginyeria Agronòmica vinculades amb el COEAC, oferint ofertes treball.

Share This Post