Inici » Àgora » General » Pàgina 61

General

El segon núm. de la revista “Alimentació i comunicació” parla sobre els aliments “ultraprocessats” i la informació que arriba als consumidors

Títol de la publicació: La informació sobre aliments “ultraprocessats”: mites i realitats El segon número de la col·lecció Alimentació i Comunicació, tracta la ...

Es constitueix el Fòrum d’Alt Nivell de la Indústria Espanyola liderat pel IIE

L’Institut de l’Enginyeria d’Espanya ha estat convidat a la constitució del Fòrum d’Alt Nivell de la Indústria Espanyola, que ha tingut ...

Allargament dels terminis de presentació de la Declaració Anual de Nitrogen (DAN) i del Balanç de Nitrogen en Granja (BNG)

Presentació de la Declaració Anual de Nitrogen (DAN) L’article 38 del Decret 153/2019, de 3 de juliol, de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions...

Instrucció tècnica de verificació periòdica dels sistemes d’emmagatzematge de dejeccions

Font fotografia: DARP El DARP publica la segona versió de la  Instrucció tècnica de verificació periòdica dels sistemes d’emmagatzematge de dejeccions. Aquesta ...

Procés participatiu de l’Estratègia catalana d’adaptació al canvi climàtic 2021-2030 (ESCACC30)

Consta de tres seminaris en línia amb experts, tres sessions de debat virtual, sessions autogestionades i la possibilitat de participar a través d’un qüestionar...

Preguntes i respostes: Estratègia «de la granja a la taula»: creació d’un sistema alimentari saludable i plenament sostenible

1. Per què es presenta ara l’Estratègia «de la granja a la taula»? La crisi del coronavirus ha posat en relleu la importància d’un sistema alimentar...

El nou Pla director de l’horta de Catalunya permetrà millorar la producció i la comercialització de productes de proximitat

El document fa una radiografia actual i proposa mesures per professionalitzar el sector hortícola i dotar-lo d’una millor perspectiva econòmica i de futur. Es t...

Es presenta el Pla estratègic de l’alimentació de Catalunya 2021-2026

El Pla és un full de ruta per a un sector estratègic de país que vol construir un sistema alimentari sostenible, segur, resilient, saludable i d’accés universal...

“Solcs d’arada” Poema de la degana Silvia Bures

Solcs d’arada El nen ressegueix amb el dit els solcs de l’arada sobre el baf a la finestra, dibuixant-ne les línies. Fa fred, mai no havia fet tant de fre...

El Departament d’Agricultura publica una Guia de les tecnologies de tractament de les dejeccions ramaderes a Catalunya

Aquesta Guia, que es troba publicada al web de l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, es centra en els tractaments dins l’explotació r...

Publicat el primer número de la col·lecció Alimentació i Comunicació: “La informació alimentària a debat. Què demana la societat?”

Aquest primer número de la col·lecció Alimentació i comunicació, se centra en els interessos i hàbits informatius de la població en matèria d’alimentació....