El company catedràtic en tecnologia d’aliments, Jordi Graell, elegit nou director de l’ETSEA El catedràtic de tecnologia d’aliments, Jordi Gra...
Obert el termini per a la presentació de candidatures per formar part de cinc nous FOCUS GRUPS de la Xarxa Europea per a la Innovació (European Innovation Partn...
Ahir, dijous 24 de gener, va tenir lloc el taller-tast de xocolata a la delegació de Lleida del COEAC, amb el pastisser, Ivan Pascual, mestre xocolater, recone...
Organisme atorgant: GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPARTAMENT D’AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA I ALIMENTACIÓ Objecte La DUN és la declaració que ha de r...
Aquest dissabte a les 15h els enginyers agrònoms a #ElDebatdeLleidaactiva de LleidaTV per parlar “De la tradició animal a l’agricultura 4.0 Emissió:...
Guia per a la implantació d’un sistema d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries Edita: DARP...
Creada la “Comisión Interministerial BIM” El passat 28 de desembre va ser aprovat pel Consejo de Ministros el “Real Decreto por el que se crea la Co...
Nou calendari d’ús del “vano” en les aplicacions de purí Amb la finalitat de reduir les emissions d’amoníac a l’atmosfera, el passat 1 de gener de 2018 va ent...
Publicació del Llibre blanc del BIM sobre la definició estratègica d’implementació del BIM a la Generalitat de Catalunya. El Llibre blanc pren com a refer...
El IV Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, que es va celebrar a Còrdova del 15 al 18 d’octubre sota el lema: “Reptes Tecnològics, innovació ...
1r Premi Gent per Canviar el Món A la Junta/Assemblea General del passat 30 de novembre va ser un dia molt especial perquè vam posar en marxa una nova distinció...
El Govern acorda l’obligatorietat d’aplicar la metodologia BIM en determinats contractes d’obra pública i d’edificació promoguts per la Generalitat El Building ...