El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya s’alia amb l’IRTA per promoure la transferència tecnològica en el sector agroalimentari
El COEAC reforça aliances per promoure i divulgar el desenvolupament tecnològic davant els nous reptes del mercat Entre els nous acords s’ha pactat l’organitzac...
Aprovades les normes tècniques per a la incorporació de la representació gràfica d’immobles en documents notarials
El passat 15 d’abril, es va publicar al BOE, la Resolució de 8 d’abril de 2021, de la Subsecretaria, per la qual es publica la Resolució de 29 de ma...
Radio Lleida UA1 entrevista al company Jordi Graell, director de l’ETSEA
Radio Lleida UA1 entrevista al company enginyer agrònom Jordi Graell, director de l’ETSEA i catedràtic de Tecnologia dels Aliments. Ens parla de l’o...
Classe magistral del company Dr. Jaume Porta al Màster Interuniversitari en Gestió de Sòls
Font fotografia: DMACS UdL El dia 5 de maig el Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl ha fet un reconeixement al company Jaume Porta “Perspectives...
Convocatòria Ajuts destinats a les inversions relatives a la transformació i comercialització d’aliments i les relatives a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments
Del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 Període de sol·licitud Des de 07/05/2021 fins a 06/07/2021 Objecte dels ajuts L’objecte dels ...
El paper de l’agricultura en les emissions de gasos d’efecte hivernacle
Article extret del butlletí d’Extensius.Cat de l’IRTA L’evolució de les emissions de certs gasos atmosfèrics a Catalunya, si s’observen les dades globals, sembl...
Infografies recomanacions Salut per a la indústria alimentària
Infografies de recomanacions a empresaris i treballadors de les indústries alimentàries Recomanacions per a empresaris de la fruita i la indústria alimentària (...
Presentació interactiva dels principals indicadors del sector agrícola per a la Campanya 2020, i l’evolució històrica des de l’any 2015 fins a l’actualitat
En aquest document, que sintetitza l’estudi realitzat pel Servei d’Estadística i Preus Agroalimentaris segons les dades de la DUN 2015-20, podem consultar: el n...
Presents al Fòrum Bioenginy organitzat pels estudiants de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB)
Com cada any el Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms participem al Fòrum BioEnginy de la EEABB de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Els ...
“L’empremta hídrica es pot reduïr amb l’ús de dades i la digitalització” El president Comissió GIS d’Enginyer Agrònoms, Ignasi Servià, a Cafè amb Dades
El Col·legi va participar a la 9a edició de Cafè amb Dades: “Dades que alimenten” El dia 29 d’abril va tenir lloc a través del canal de Youtub...
Primera participació del Col·legi i l’Associació d’Enginyers Agrònoms al Fòrum Industrial de la Universitat de Girona
La Universitat de Girona és una de les Universitats que imparteix el Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica Des del 2019 el Màster en Enginyeria Agro...
Per ser enginyer agrònom no n’hi ha prou amb el grau
El Suprem anul·la una oposició de la Junta d’Extremadura perquè no s’exigia el màster Llegeix l’article publicat al Diari Hoy d’Extremad...