Inici » Àgora » El Col·legi participa en una nova edició del Fòrum Bioenginy, organitzat per l’alumnat de l’EEABB-UPC

El Col·legi participa en una nova edició del Fòrum Bioenginy, organitzat per l’alumnat de l’EEABB-UPC

El Col·legi participa en una nova edició del Fòrum Bioenginy, organitzat per l’alumnat de l’EEABB-UPC

El Col·legi va estar present, aquest dimecres 17 de maig, a la IX edició del Fòrum Bioenginy, un espai de trobada entre empreses i estudiants de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona UPC. El Fòrum estava organitzat pels mateixos estudiants de l’Escola i va tenir lloc al Campus UPC de Castelldefels.

La jornada va començar amb un acte d’inauguració en el qual van participar el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya Daniel Crespo i la directora de l’EEABB i companya enginyera agrònoma Anna Gras.

Seguidament va començat el Fòrum pròpiament dit. Les empreses i entitats, entre les quals es trobava el COEAC, tenien estands als quals l’alumnat es podia acostar per informar-se i resoldre dubtes que tingués. Des del Col·legi, vam poder informar l’alumnat dels graus en enginyeria i agroalimentació sobre els avantatges de fer el màster habilitant d’enginyeria agronòmica i convertir-se així en companys i companyes de professió.

Valorem molt positivament aquest tipus de fòrums, ja que ens permeten tractar directament amb l’alumnat que en un futur formarà part del nostre col·lectiu i explicar el col·legi professional i les competències de les enginyeres i enginyers agrònoms a persones que ho desconeixien completament.

 

 

Share This Post