Inici » Àgora » L’ITeC llança el BEDEC Sostenibilitat i fa una promoció fins el 30 de març

L’ITeC llança el BEDEC Sostenibilitat i fa una promoció fins el 30 de març

L’ITeC llança el BEDEC Sostenibilitat i fa una promoció fins el 30 de març

Des de l’ITeC aposten molt fort per la sostenibilitat i el passat 16 de març van llançar al mercat el BEDEC Sostenibilitat, en una presentació que va ser un èxit. (Veure aquí la presentació del BEDEC Sostenibilitat)

El BEDEC és una gran base de dades formada per un conjunt de bancs permanentment actualitzats. Disposa també d’informació dels últims 5 anys. Et permet treballar en tot el cicle de vida d’una construcció. S’estructura en tres parts:

  • El BEDEC Projecte i obra format per productes i solucions constructives que ofereixen informació de preus, plecs de condicions tècniques, normativa, dades de qualitat, etc.
  • El BEDEC Manteniment format per elements classificats per subsistemes amb la informació d’operacions (preventiu, conductiu, substitutiu …), justificació de preus, normativa exigible, inspeccions reglamentàries amb informació recomanada per poder dur a terme el manteniment de qualsevol edifici o construcció.
  • El BEDEC Sostenibilitat format per informació ambiental que permet una anàlisi i càlcul de les dades ambientals en tot el cicle de vida per fer les teves obres més sostenibles.

PROMOCIÓ DE L’ITeC (Paquets de sostenibilitat):

L’ITeC ha iniciat una promoció fins el dia 30 de març de Paquets de sostenibilitat. És aquesta:

El BEDEC és una base de dades en línia que t’ajuda a treballar en qualsevol fase del cicle de vida d’una obra. És a dir, t’ho posa fàcil. Tant si encara no l’has consultat mai i vols començar a fer-ho, com si ja ets usuari habitual i utilitzes el BEDEC Projecte i Obra amb el mòdul de Pressupostos de TCQ, hi ha un paquet que s’adapta a les teves necessitats.

       

 

PAQUET EXTRA SOSTENIBILITAT

Afegeix el BEDEC Sostenibilitat a les teves subscripcions i enllaça’l amb el TCQi GMA.

Treballa amb tota la informació que necessites per ambientalitzar els teus projectes: des del total de residus produïts a l’obra fins a la quantitat d’energia consumida.

 


 

PAQUET COMPLET PRESSUPOSTOS “SOSTENIBLES”

Incorpora el BEDEC  i el TCQ/TCQi als teus projectes i reinventa la teva manera de treballar 

Combina el BEDEC Projecte i Obra amb el TCQ Pressupostos i el BEDEC Sostenibilitat amb el TCQi GMA i descobreix com totes les teves tasques es simplifiquen.

 

 

Font: Web ITeC

        

Share This Post