Inici » Àgora » Inaugurada a l’Escola Politècnica Superior de la UdG l’exposició itinerant del Concurs de Fotografies del COEAC

Inaugurada a l’Escola Politècnica Superior de la UdG l’exposició itinerant del Concurs de Fotografies del COEAC

Inaugurada a l’Escola Politècnica Superior de la UdG l’exposició itinerant del Concurs de Fotografies del COEAC

Les fotografies guanyadores i finalistes de les sis edicions del Concurs de Fotografia del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya estaran exposades, durant els mesos de març i abril, a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

El passat dimarts 5 de març, es va inaugurar l’exposició, que va comptar amb l’assistència de Jaume Puig, col·legiat i professor de l’EPS, Anton Bardera, Sotsdirector de Qualitat i Planificació de l’EPS, Joan Pujol, col·legiat, professor de l’EPS i responsable per la UdG del Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (IU), Josep Maria Vallès, delegat de Girona del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i Maria Àngels Pelach, directora de l’Escola Politècnica Superior.

Nota de premsa

INAUGURADA L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOS DEL COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA A GIRONA

Les fotografies estaran exposades a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona

Aquest dimarts es va inaugurar l’Exposició de Fotografies guanyadores i finalistes del Concurs de Fotografies del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

L’acte d’inauguració va estar presidit per Maria Àngels Pelach, directora de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona i Josep Maria Vallès, delegat de Girona del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya. Per l’ocasió, van estar acompanyats per Anton Bardera, Sotsdirector de Qualitat i Planificació de l’EPS, Joan Pujol, col·legiat, professor de l’EPS i responsable per la UdG del Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (IU) i Jaume Puig, col·legiat i professor de l’EPS.

Les fotografies guanyadores i finalistes de les sis edicions del Concurs de Fotografia del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya han estat exposades de manera itinerant a diferents ubicacions i ara han arribat a la Universitat de Girona.

L’exposició permet mostrar l’entorn més proper i professional, a través dels ulls dels enginyers i enginyeres agrònomes, que han fet, durant aquestes sis edicions, fotografies estretament relacionades amb l’enginyeria agronòmica, el sector agroalimentari i el medi rural.

Les fotografies, guanyadores i finalistes del concurs, estaran exposades de l’1 de març al 14 d’abril en horari de 8:00 a 21:00 h a la Sala Andreu Agustí, ubicada a l’entrada de l’Edifici Politècnica -1 de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

Share This Post