Inici » Àgora » Millores a la renovació de l’assegurança de responsabilitat civil

Millores a la renovació de l’assegurança de responsabilitat civil

Millores a la renovació de l’assegurança de responsabilitat civil

El Col·legi millora les condicions de la Pòlissa d’assegurança de Responsabilitat Civil Professional

L’1 d’abril es va fer efectiva la renovació de l’Assegurança de Responsabilitat Civil. Continuem amb la Companyia d’Assegurances Mapfre, a través de la Corredoria d’Assegurances Adartia, per considerar-se aquesta l’opció més adequada i avantatjosa per a col·legiats i col·legis.

Les novetats d’aquest any són:

  • Cobertura addicional de Defensa Penal
  • Ampliació de la definició assalariat
  • Atenció especial al funcionari
  • Descompte del 15% en l’ampliació de les primes als enginyers certificats IPr (PE) o AQPE

 

Avantatges de la contractació col·lectiva

Una vegada més la unió fa la força, 9 col·legis d’enginyers agrònoms coordinats per a sumar esforços i aconseguir que la nostra pòlissa continuï sent única en el nostre context professional.

Principals novetats

La pòlissa continua sota l’esquema que seguim en els últims anys: una cobertura bàsica que cobreix unes determinades actuacions professionals, una cobertura addicional per als treballs que siguin objecte de ser visats, verificats o certificats documentalment i amb la possibilitat de contractar voluntàriament ampliacions per a adaptar la cobertura total a les necessitats particulars.

Les primes de l’assegurança relacionades amb els treballs visats, verificats o certificats documentalment es mantenen en els mateixos termes que en l’actualitat.

Millores en les condicions tècniques:

  • Ampliació de la definició d’assalariat i l’atenció específica de l’exercici professional dels enginyers agrònoms que exerceixen la professió en l’administració.
  • Inclusió de la cobertura addicional de Defensa Penal en actuacions professionals, qüestió que fins ara no s’incloïa.

Millores en les condicions econòmiques:

  • Es fixa un descompte d’un 15% en la prima de l’assegurança per a aquells col·legiats que acreditin disposar de titulació acreditativa oficial de certificació professional reconeguda (IPR, AQPE…) associades a l’acreditació de competències i formació contínua.

Des del Col·legi, us continuarem informant detalladament de les cobertures i l’abast de la pòlissa, no obstant això, quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta que vulgueu fer sobre aquest tema.

Més informació i documents aqui

Què és la responsabilitat civil? Informa’t entrant aqui

Share This Post