Inici » Àgora » Neix l’oficina de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències, una nova oficina virtual de RuralCat

Neix l’oficina de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències, una nova oficina virtual de RuralCat

Neix l’oficina de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències, una nova oficina virtual de RuralCat

Oficina de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències, una eina al servei de la innovació

  • Es tracta d’una plataforma que permet cercar informació rellevant, rigorosa i actualitzada en l’àmbit agroalimentari, prèviament classificada i subdividida per temàtiques.

El Departament d’Agricultura, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha desenvolupat una plataforma innovadora que ofereix accés ràpid i fàcil de les tendències i tecnologies més rellevants per al sector agroalimentari. Aquesta eina també ha estat impulsada per l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), i s’ha dissenyat per ajudar a mantenir informats els actors del sector sobre els canvis en el mercat i la tecnologia  per identificar oportunitats d’innovació en un entorn en constant evolució. Així doncs, neix l’oficina de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències, una nova oficina virtual de RuralCat.

Mitjançant aquesta plataforma, els usuaris poden crear alertes personalitzades per estar al corrent de les novetats en el seu camp d’interès o subscriure’s a butlletins temàtics que recopilaran les darreres notícies més destacades. En resum, l’Oficina de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències és una eina essencial per a aquells que volen mantenir-se a l’avantguarda de la innovació en el sector agroalimentari.

La informació d’aquesta nova oficina relacionada amb tendències d’innovació, és organitzada per temes: aigua, benestar animal, fertilització, malbaratament alimentari, packaging i proteïna alternativa. També compta amb un apartat d’informació destacada, que reuneix diferents notícies i publicacions d’altres fonts. Tota aquesta informació també es troba distribuïda per sectors: aqüicultura i pesca, arròs, aviram, boví, cereals, cítrics, cunícola, fruita fresca, hortalisses, llegums, oli d’oliva, oví, porcí i vi.

Font: RuralCat

Enllaços relacionats

Share This Post