Aquest primer número de la col·lecció Alimentació i comunicació, se centra en els interessos i hàbits informatius de la població en matèria d’alimentació.
La publicació recull els resultats d’una enquesta sobre aquest tema i la seva posterior anàlisi en un grup de discussió (focus group); presenta el procés col·laboratiu per definir i activar la plataforma informativa Canal Aliments del Consell Català de l’Alimentació, i resumeix les reflexions plantejades en una taula rodona que va tenir lloc el 17 de setembre del 2020, en el marc d’una jornada virtual sobre el tema d’aquesta publicació.
Autor/s
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; Universitat Pompeu Fabra Barcelona i Observatori de la Comunicació Científica
Editor
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i Observatori de la Comunicació Científica (OCC-UPF)
Dades tècniques
- Coordinació: Gonzalo Casino i Andreu Prados (OCC-UPF); Glòria Cugat i Isaac Salvatierra (DARP).
- Disseny: Mariona Garcia (marionagarcia.com).
- Foto de portada: Jamey Ekins / Shutterstock
Any
2020