Coneix la Finestreta Brexit de l’Agència per la Competitivitat a l’Empresa (ACCIÓ) per resoldre qualsevol dubte o incidència en relació a les operac...
El 25 de gener, s’ha obert la fase de campanya del Pràcticum Odisseu 2021, un programa de la Generalitat de Catalunya que ofereix ajuts econòmics a les em...
La Subdirecció General de la Inspecció i Control Agroalimentari en el marc del projecte QUALIFY Interreg Europe, ha publicat un recull dels Instruments públics,...
“Hem de potenciar el sabor de la fruita” Entrevista a la Dra. Gemma Echeverria La doctora Gemma Echeverria, és enginyera agrònoma i Investigadora de...
Oberta fins al 2 de febrer 2021 una consulta pública de la Comissió Europea per tal d’avaluar l’impacte de la PAC en l’intercanvi de coneixement i en les activi...
Foto: Recull dels articles del diari Segre i La Manyana. El dissabte, 16 de gener el Diari Segre, i el diari La Manyana han publicat la informació sobre la pre...
En el Dossier Tècnic núm.107 “Agricultura de precisió: aplicacions al reg” s’introdueix el concepte d’agricultura de precisió i es parla de com pot contribuir e...
Font fotografia: gencat.cat El Col·legi va participar en la primera reunió del grup de treball per l’agilització de procediments d’autorització d...
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la LLEI 18/2020, del 28 de desembre, de facilitació de l’activitat econòmica (DOGC Núm. 8307 &...
Tens un producte ecodissenyat? Al mercat o en desenvolupament? Presenta’l al Premi Catalunya d’Ecodisseny 2021 Del 15 de gener al 15 de febrer del 2021 estarà o...
Autor fotografia portada: Joan Girona Gomis. Estratègies per la millora de l’eficiència del reg Autors: Maria José Chesa Marro, de Barcelona Cicle de l’Ai...
Títol de la publicació: La informació sobre aliments “ultraprocessats”: mites i realitats El segon número de la col·lecció Alimentació i Comunicació, tracta la ...