Inici » Àgora » Oportunitats de Digitalització per al Sector Agroalimentari

Oportunitats de Digitalització per al Sector Agroalimentari

Oportunitats de Digitalització per al Sector Agroalimentari

Ajudes bàsiques per a la digitalització conegudes com a Kit Digital, que gestiona la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial amb fons Next Generation EU i les ajudes a la formació i assessoria digital que finança el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació amb el fons europeu FEADER dins del Programa Nacional de Desenvolupament Rural.

Ambdues línies seran objecte de convocatòries de publicació imminent i constitueixen actuacions clau del PERTE Agroalimentari. També es difondran altres línies de suport a PIME i autònoms relacionades amb la digitalització a la indústria agroalimentària.

Jornada informativa

Trobada virtual el proper dia 14 de febrer a les 10 h  que celebren de manera conjunta els Ministeris d’Agricultura, Pesca i Alimentació; d’Afers Econòmics i Transició Digital; i d’Indústria, Comerç i Turisme i entitats Red.es i EOI sobre OPORTUNITATS DE DIGITALITZACIÓ PER AL SECTOR AGROALIMENTARI.

Programa de la jornada aquí

Es retransmetrà en línia, facilitant el link per a la connexió des de la web i xarxes socials del MAPA i Xarxa Rural Nacional, així com d’altres entitats participants.

VIA STREAMING: En aquest enllaç

Documentació relacionada

Share This Post