El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària
El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària i una infografia interactiva complementària amb informació relativa als additius alimentaris El diccio...
Jornada: “Enginyeria, Societat i Voluntariat”
Enginyeria, Societat i Voluntariat. El passat dimarts 30 de novembre els Enginyers Agrònoms vam assistir a l’acte dels enginyers voluntaris dels quals formem pa...
La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments
Publicat al diari El Economista article “La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments” de la sra. Mª Cruz Día...
Terrats verds i comestibles, la revolució dels horts urbans apunta alt. Un exemple, el que gestiona el company Josep Maria Vallès al remodelat Mercat de la Vall d’Hebron.
Article publicat a La Vanguardia el dia 28 de novembre 2021 que recull una sèrie d’inciciatives, entre les quals, s’esmenta la del company Josep Mar...
El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació publica un document per resoldre dubtes sobre l’aplicació de la norma de qualitat de l’oli
APLICACIÓ DE LA NORMA DE QUALITAT DE L’OLI D’OLIVA I ORUJO D’OLIVA Aprovada pel Reial decret 760/2021 El Ministeri d’Agricultura,...
RETO_Registre Electrònic de Transaccions i Operacions amb Productes Fitosanitaris
El 10 de novembre entrà en vigor el Reial decret 285/2021 , de 20 d’abril, pel qual s’estableixen les condicions d’emmagatzematge, comercialit...
Radio Ua1FM entrevista al company Joan Girona, parlant de l’ús eficient de l’aigua a l’agricultura
Al programa Aquí a l’Oest Lleida natura de Ua1FM del dia 17 de novembre han entrevistat al company Joan Girona, membre de la Comissió de l’aigua d...
Article del company Fernando Ortega: “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién le pone el cascabel al gato?”
Publicat a la revista digital Food retail & food service el dia 16 de novembre 2021 article “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién l...
TV2 de RTVE ha explicat que fem els enginyers agrònoms
El programa “Aquí hay trabajo” de La 2 de RTVE , el dimecres 17 de novembre ha explicat que fem els enginyers agrònoms. Vídeo Visualitza el r...
Els Enginyers de Catalunya atorguem el Premi Indústria 4.0 a Splendid Foods
El Premi Indústria 4.0 s’ha atorgat al projecte EMBOT-ITs d’Splendid Foods. Un bon exemple d’aplicació de les tecnologies 4.0 en el sector agroalimentari....
Sense enginyers agrònoms
La manca de professionals topa amb un moment clau en el sistema alimentari global i en el sector de l’agroindústria L’any passat, a tot Catalunya, només 20 pers...
Intervenció de la la companya Verònica Kuchinow a l’article “Per una transició energètica lògica i vinculada al desenvolupament local”
“Per una transició energètica lògica i vinculada al desenvolupament local” article publicat a la Revista digital Haz Fundación, en el qual intervé ...