#àgora_agrònoms: La comunicación y el regadío: cómo transmitir el valor del agua
Disponible la sesión íntegra del último #ágora_agrònoms sobre la mejora de la comunicación del sector del regadío El día 4 de marzo la Comisión del Agua d’...
Reunió amb la Directora de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària de Barcelona (EEABB), la companya Anna Gras
El divendres 5 de març, la degana Conxita Villar, la delegada de Barcelona Mercè Raventós i la secretaria tècnica Maria Jesus Ortiz s’han reunit telemàtic...
Participa al qüestionari del Projecte QUALIFY adreçat als consumidors i usuaris de Catalunya
El projecte Interreg Europe QUALIFY “Estàndards de qualitat i autenticitat per potenciar la competitivitat de les pimes agroalimentàries”, es troba actualment e...
Obert el procés de participació pública per a l’elaboració de l’Estratègia de la bioeconomia de Catalunya 2021-2030
La Bioeconomia es basa en l’ús de recursos naturals renovables i locals per a produir béns i serveis La plataforma participa.gencat.cat és l’espai habilitat per...
Constituida la nova Comissió AGROSÈNIORS del Col·legi d’Enginyers Agrònoms
Primera reunió d’enginyers agrònoms sèniors El dimarts 2 de març s’ha consituït, en una primera reunió telemàtica, la nova Comissió d’enginyer...
Publicat el Dossier Tècnic 108. Els Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2016
Nou dossiser tècnic del DARP El Dossier Tècnic 108. Els Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2016 posa en valor els 20 projectes pilot duts a terme pels G...
Jornada de suport i Reunió del Grup de Treball Oposicions per a preparar les proves selectives
Jornada de suport i reunió dels membres del Grup de Treball Oposicions El Grup de Treball Oposicions es va crear l’any 2019 al Col·legi amb la intenció de...
Reunió amb la degana del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals, Montserrat Bas
La degana, Conxita Villar, es va reunir en línia amb Montserrat Bas, degana del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals i Enginyers El dimecres...
Programa EIT Food Seedbed Incubator: Convocatòria Oberta
Fins al 10 d’abril podeu presentar la vostra sol·licitud per participar en el programa EIT Food Seedbed Incubator Esteu participant en una investigació amb pote...
Participa a l’estudi per a conèixer el grau d’implantació de la Intel·ligència Artificial de l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya (IIE)
L’Institut de l’Enginyeria d’Espanya(IIE), a través del seu comitè de Societat Digital, amb la col·laboració del Grup de Treball d’Intel...
Es prorroga l’eficàcia de la indicació obligatòria de l’origen de la llet utilitzada com a ingredient
En data 20 de gener de 2021 s’ha publicat al Butlletí oficial de l’Estat el Reial decret 24/2021, de 19 de gener, pel qual es modifiquen el Reial Decret 319/201...