JA ESTÀ DISPONIBLE UNA NOVA EDICIÓ DE L’INFORME ALIMENTACIÓ A ESPANYA, PRODUCCIÓ, INDÚSTRIA, DISTRIBUCIÓ I CONSUM, CORRESPONENT A 2023, REALITZAT PER MERCASA &n...
El COEAC entrega el VI Premi Gent per Canviar el Món al company Frederic Gómez Pardo El passat divendres 24 de novembre, a Barcelona, va tenir lloc l’acte...
IV Premi Alimentem el Món: RECOOPEREM. Sostenibilitat alimentària Vallès Occidental El passat divendres 24 de novembre, el Col·legi Oficial d’Enginyers Ag...
La reindustrialització i l’energia han estat dos dels temes claus tractats a la taula rodona organitzada per l’Institut d’Enginyers de Catalunya (INEC) i modera...
La nostra degana, Conxita Villar, com a representant del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms, juntament amb els degans dels Col·legis professionals d...
Congrés Phytoma: bona acollida de la ponència del Consell General sobre la RC de l’assessor fitosanitari Aquesta setmana s’ha celebrat a Fira Valènc...
El Col·legi, com a coorganitzador, va estar present a l’acte d’inauguració. El Col·legi ha format part, per segon any consecutiu, de l’organització del Co...
I Congrés de Dret Agroalimentari de la UdL. LA CONSTRUCCIÓ DE SISTEMES AGROALIMENTARIS SOSTENIBLES: PROPOSTES DES DEL DRET El Col·legi ha col·laborat en l’...
Amb motiu del 50è Aniversari de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida “l’Escola d’Agrònoms de Lleida”, s’...
Enginyers Voluntaris, el grup format pels Col·legis d’Enginyeria (Agrònoms, Camins Canals i Ports, Enginyers Industrials, Informàtica i Telecomunicacions), jun...