“Hem de potenciar el sabor de la fruita” Entrevista a la Dra. Gemma Echeverria La doctora Gemma Echeverria, és enginyera agrònoma i Investigadora de...
Oberta fins al 2 de febrer 2021 una consulta pública de la Comissió Europea per tal d’avaluar l’impacte de la PAC en l’intercanvi de coneixement i en les activi...
En el Dossier Tècnic núm.107 “Agricultura de precisió: aplicacions al reg” s’introdueix el concepte d’agricultura de precisió i es parla de com pot contribuir e...
Font fotografia: gencat.cat El Col·legi va participar en la primera reunió del grup de treball per l’agilització de procediments d’autorització d...
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la LLEI 18/2020, del 28 de desembre, de facilitació de l’activitat econòmica (DOGC Núm. 8307 &...
Tens un producte ecodissenyat? Al mercat o en desenvolupament? Presenta’l al Premi Catalunya d’Ecodisseny 2021 Del 15 de gener al 15 de febrer del 2021 estarà o...
Autor fotografia portada: Joan Girona Gomis. Estratègies per la millora de l’eficiència del reg Autors: Maria José Chesa Marro, de Barcelona Cicle de l’Ai...
Títol de la publicació: La informació sobre aliments “ultraprocessats”: mites i realitats El segon número de la col·lecció Alimentació i Comunicació, tracta la ...
Article: “Farm to fork ¿Qué aporta la puesta en marcha de esta estrategia? De la granja y el campo a la mesa” Autor de l’article: Fernando Ort...
L’Institut de l’Enginyeria d’Espanya ha estat convidat a la constitució del Fòrum d’Alt Nivell de la Indústria Espanyola, que ha tingut ...
Presentació de la Declaració Anual de Nitrogen (DAN) L’article 38 del Decret 153/2019, de 3 de juliol, de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions...
Font fotografia: DARP El DARP publica la segona versió de la Instrucció tècnica de verificació periòdica dels sistemes d’emmagatzematge de dejeccions. Aquesta ...