Publicacions Què és el BIM? La metodologia BIM consisteix en l’elaboració d’un model virtual en tres dimensions de l’obra, en el qual s’integra tota la informac...
L’objectiu d’aquesta guia és ajudar els operadors alimentaris a establir un sistema propi d’autocontrol de la qualitat agroalimentària perquè ...
Què passaria si poguéssim aprofitar el poder de la innovació tecnològica per ajudar a transformar els sistemes alimentaris mundials? Per a l’any 2050, els siste...
Desenvolupament rural sota el microscopi Els ciutadans de tota la UE tindran la possibilitat de millorar la forma en què la UE dóna suport al desenvolupament ru...
La Indústria 4.0 ja és el 0,6% del PIB català i dona feina a més de 23.000 persones La Quarta Revolució Industrial o Industria 4.0 és un procés de transformació...
The EU meat industry in a hard Brexit scenario: Crisis La indústria càrnia de la UE en un escenari de Brèxit dur: crisi The European Livestock and Meat Trades U...
EU Agricultural outlook for the agricultural markets and income: 2017-2030 Projeccions sobre els mercats agraris i rendes de la UE: 2017-2030 Comissió Europea. ...
Escenari 2030: tendències per al sector agrícola i alimentari europeu més enllà de 2020 Comissió Europea. 18 de desembre de 2017, 168 p. Comissió Europea Aquest...
El proper 12 de desembre entra en vigor el Reial Decret 513/2017 NOU REGLAMENT D’INSTAL·LACIONS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS El proper 12 de desembre entr...
Instamaps Instamaps ( http://www.instamaps.cat ) és una plataforma web de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris exp...
El frau alimentari té lloc quan s’introdueixen al mercat productes alimentaris no autèntics, esdevenint un engany pel comprador. Un frau alimentari és el ...