Publicats al DOUE (L435) els Reglaments Base de la Reforma de la PAC 2023/2_ Reglament (UE) 2021/2115 -2116-2117 Diari Oficial de la Unió Europea, L 435, 6 de d...
5 de desembre, Dia Mundial del Sòl. Objectiu: Detenir la salinització dels sòls, augmentar la seva productivitat. En l’actualitat, la salinització és un d...
El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària i una infografia interactiva complementària amb informació relativa als additius alimentaris El diccio...
Enginyeria, Societat i Voluntariat. El passat dimarts 30 de novembre els Enginyers Agrònoms vam assistir a l’acte dels enginyers voluntaris dels quals formem pa...
Publicat al diari El Economista article “La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments” de la sra. Mª Cruz Día...
Article publicat a La Vanguardia el dia 28 de novembre 2021 que recull una sèrie d’inciciatives, entre les quals, s’esmenta la del company Josep Mar...
APLICACIÓ DE LA NORMA DE QUALITAT DE L’OLI D’OLIVA I ORUJO D’OLIVA Aprovada pel Reial decret 760/2021 El Ministeri d’Agricultura,...
El 10 de novembre entrà en vigor el Reial decret 285/2021 , de 20 d’abril, pel qual s’estableixen les condicions d’emmagatzematge, comercialit...
Al programa Aquí a l’Oest Lleida natura de Ua1FM del dia 17 de novembre han entrevistat al company Joan Girona, membre de la Comissió de l’aigua d...
Publicat a la revista digital Food retail & food service el dia 16 de novembre 2021 article “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién l...
El programa “Aquí hay trabajo” de La 2 de RTVE , el dimecres 17 de novembre ha explicat que fem els enginyers agrònoms. Vídeo Visualitza el r...
El Premi Indústria 4.0 s’ha atorgat al projecte EMBOT-ITs d’Splendid Foods. Un bon exemple d’aplicació de les tecnologies 4.0 en el sector agroalimentari....