Inici » Àgora » General » Pàgina 46

General

Reglaments base de la reforma de la PAC 2023-27

Publicats al DOUE (L435) els Reglaments Base de la Reforma de la PAC 2023/2_ Reglament (UE) 2021/2115 -2116-2117 Diari Oficial de la Unió Europea, L 435, 6 de d...

Dia Mundial del Sòl

5 de desembre, Dia Mundial del Sòl. Objectiu: Detenir la salinització dels sòls, augmentar la seva productivitat. En l’actualitat, la salinització és un d...

El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària

El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària i una infografia interactiva complementària amb informació relativa als additius alimentaris El diccio...

Jornada: “Enginyeria, Societat i Voluntariat”

Enginyeria, Societat i Voluntariat. El passat dimarts 30 de novembre els Enginyers Agrònoms vam assistir a l’acte dels enginyers voluntaris dels quals formem pa...

La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments

Publicat al diari  El Economista  article “La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments” de la sra. Mª Cruz Día...

Terrats verds i comestibles, la revolució dels horts urbans apunta alt. Un exemple, el que gestiona el company Josep Maria Vallès al remodelat Mercat de la Vall d’Hebron.

Article publicat a La Vanguardia el dia 28 de novembre 2021 que recull una sèrie d’inciciatives, entre les quals, s’esmenta la del company Josep Mar...

RETO_Registre Electrònic de Transaccions i Operacions amb Productes Fitosanitaris

El 10 de novembre entrà en vigor el Reial decret 285/2021 , de 20 d’abril, pel qual s’estableixen les condicions d’emmagatzematge, comercialit...

Radio Ua1FM entrevista al company Joan Girona, parlant de l’ús eficient de l’aigua a l’agricultura

Al programa Aquí a l’Oest  Lleida natura de Ua1FM del dia  17 de novembre han entrevistat al company Joan Girona, membre de la Comissió de l’aigua d...

Article del company Fernando Ortega: “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién le pone el cascabel al gato?”

Publicat a la revista digital Food retail & food service  el dia 16 de novembre 2021 article “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién l...

TV2 de RTVE ha explicat que fem els enginyers agrònoms

El programa “Aquí hay trabajo” de La 2 de RTVE , el dimecres 17 de novembre ha explicat que fem els enginyers agrònoms.   Vídeo Visualitza el r...

Els Enginyers de Catalunya atorguem el Premi Indústria 4.0 a Splendid Foods

El Premi Indústria 4.0 s’ha atorgat al projecte EMBOT-ITs d’Splendid Foods. Un bon exemple d’aplicació de les tecnologies 4.0 en el sector agroalimentari....