Convocatòria tres nous Focus Groups EIP-AGRI
La Comissió Europea ha obert el termini per a la presentació de candidatures per formar part de tres nous FOCUS GROUPS de la Xarxa Europea per a la Innovació (E...
Visita dels companys de Lleida al celler Castell d’Encús
El passat dissabte 11 de desembre els companys de Lleida van fer una sortida on van visitar el Celler Castell d’Encús. Aquest, es tracta d’un celler...
Prevenció de riscos laborals: EPIs. Adaptació normativa de projectes
El Butlletí Oficial de l’Estat núm. 293 de 8 de desembre de 2021, ha publicat el Reial decret 1076/2021, de 7 de desembre, pel qual es modifica el Reial d...
Nadal 2021 a les oficines del COEAC
Horari de les oficines del Col·legi i servei de visat urgent Durant les festes de Nadal les oficines del COEAC romandran tancades del dia 27 al 31 de desembre, ...
Consulta sobre l’avaluació ambiental estratègica del Pla director urbanístic d’activitat econòmica de la plana de Lleida
El PDU d’activitat econòmica de la Plana de Lleida té per objecte establir les condicions urbanístiques per possibilitar l’emplaçament d’una nova àrea d’activit...
“Falten Enginyers Agrònoms, l’enginyeria que alimenta el món”. Entrevista a la Degana Conxita Villar a Lleida Activa.
Entrevista a la Degana, Conxita Villar, el passat dissabte 4 de desembre a Lleida Activa. Enginyers Agrònoms, l’enginyeria que alimenta el món. És ben veritat:...
Maria Serret, guanyadora del IV Premi d’Excel·lència al Millor Treball Final del Màster en Enginyeria Agronòmica.
El premi d’aquesta edició atorgat al projecte: “Projecte d’un celler amb capacitat de 60.000 kg de raïm al terme municipal de Verdú (Lleida), ...
Reglaments base de la reforma de la PAC 2023-27
Publicats al DOUE (L435) els Reglaments Base de la Reforma de la PAC 2023/2_ Reglament (UE) 2021/2115 -2116-2117 Diari Oficial de la Unió Europea, L 435, 6 de d...
Dia Mundial del Sòl
5 de desembre, Dia Mundial del Sòl. Objectiu: Detenir la salinització dels sòls, augmentar la seva productivitat. En l’actualitat, la salinització és un d...
El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària
El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària i una infografia interactiva complementària amb informació relativa als additius alimentaris El diccio...
Jornada: “Enginyeria, Societat i Voluntariat”
Enginyeria, Societat i Voluntariat. El passat dimarts 30 de novembre els Enginyers Agrònoms vam assistir a l’acte dels enginyers voluntaris dels quals formem pa...
La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments
Publicat al diari El Economista article “La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments” de la sra. Mª Cruz Día...