Inici » ÀGORA

ÀGORA

Per un sector agroalimentari saludable. Article del company Fernando Ortega

Article d’opinió del president de la comissió d’indústries agroalimentàries del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya; Fernando Ortega a ...

Convocatòria tres nous Focus Groups EIP-AGRI

La Comissió Europea ha obert el termini per a la presentació de candidatures per formar part de tres nous FOCUS GROUPS de la Xarxa Europea per a la Innovació (E...

Visita dels companys de Lleida al celler Castell d’Encús

El passat dissabte 11 de desembre els companys de Lleida van fer una sortida on van visitar el Celler Castell d’Encús. Aquest, es tracta d’un celler...

Prevenció de riscos laborals: EPIs. Adaptació normativa de projectes

El Butlletí Oficial de l’Estat núm. 293 de 8 de desembre de 2021, ha publicat el Reial decret 1076/2021, de 7 de desembre, pel qual es modifica el Reial d...

Consulta sobre l’avaluació ambiental estratègica del Pla director urbanístic d’activitat econòmica de la plana de Lleida

El PDU d’activitat econòmica de la Plana de Lleida té per objecte establir les condicions urbanístiques per possibilitar l’emplaçament d’una nova àrea d’activit...

“Falten Enginyers Agrònoms, l’enginyeria que alimenta el món”. Entrevista a la Degana Conxita Villar a Lleida Activa.

Entrevista a la Degana, Conxita Villar, el passat  dissabte 4 de desembre a Lleida Activa. Enginyers Agrònoms, l’enginyeria que alimenta el món. És ben veritat:...

Reglaments base de la reforma de la PAC 2023-27

Publicats al DOUE (L435) els Reglaments Base de la Reforma de la PAC 2023/2_ Reglament (UE) 2021/2115 -2116-2117 Diari Oficial de la Unió Europea, L 435, 6 de d...

Dia Mundial del Sòl

5 de desembre, Dia Mundial del Sòl. Objectiu: Detenir la salinització dels sòls, augmentar la seva productivitat. En l’actualitat, la salinització és un d...

El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària

El TERMCAT publica el Diccionari de seguretat alimentària i una infografia interactiva complementària amb informació relativa als additius alimentaris El diccio...

Jornada: “Enginyeria, Societat i Voluntariat”

Enginyeria, Societat i Voluntariat. El passat dimarts 30 de novembre els Enginyers Agrònoms vam assistir a l’acte dels enginyers voluntaris dels quals formem pa...

La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments

Publicat al diari  El Economista  article “La influència de l’enginyeria agrònoma en la millora genètica dels aliments” de la sra. Mª Cruz Día...